Vårprogram 2022

Hej!

Här kommer Humanistiska förbundets vårprogram. Förhoppningen är att vi ska kunna genomföra det, precis som vi gjorde hösten 2021. Men eftersom pandemitiderna inte tycks ha något slut är det väl bäst att lägga in en brasklapp.

Innan vi går in på programmet vill vi gärna informera om vår alldeles nya hemsida! Den hittar ni på: https://ahfalingsas.se. Här kommer ni att hitta aktuellt program, medlemsinfo, föredragsreferat, historik med mera.

Apropå det senare, Alingsås Humanistiska Förbund firar faktiskt 70 år nästa år. Startåret var 1952 och det ska vi fira i höst.

En annan extraordinär händelse är att vi i Alingsås står som värdar för Sveriges Humanistiska förbunds riksårsmöte den 5 mars på Grand hotell. Då kommer humanister från hela landet till vår stad.

I samband med årsmötet hålls traditionsenligt en högtidssammankomst med musik, föredrag och utdelning av Humanistiska förbundets pris ”till yngre person som har utfört ett lovvärt intellektuellt arbete i sann humanistisk anda”. Med en prissumma på 20.000 kr. Denna högtidssammankomst är en del i vårt lokala vårprogram.

Majfärden går till Bjärehalvön och Helsingborg – den som ställdes in 2020.

Vi hoppas givetvis att ni vill hänga med oss ett år till! Information om medlemsbetalning längst ner i detta brev.

Årsmötet hålls i samband med programmet den 7 februari.

Hjärtligt välkomna till vårens program!

Och välkommen som medlem 2022!

Peter Lenken, ordf. och styrelsen

Lämna en kommentar